Tisdag 20 september, 2011

Fredag
Red alla 3 hästarna. Sen hem och byta bil för att köra ut grillen till stallet. Sen till Alborga för att plocka upp Emma. Sen plockade vi upp Kelly på vägen och åkte hem till mig för tacomys ♥

Lördag
DM i ponnyhoppning ute på fältis. Dagen rullade på bra och på em åkte jag och red alla 3 hästarna. Nogge fick + i kanten idag. På kvällen vart det grillmys!


Söndag
Vart bjuden på kladdkaka och loka på Coffeehouse by George av Pelle. Sen lunch med Tim på Mingel & Bar. Sen va vi till söder en sväng och sen hem till honom en sväng. Träffade Ludwig också lite senare. Blekte även utväxten på kvällen.

Måndag
Nogge och Panda fick sig ett varsitt pass på banan

Tisdag
Panda fick sig en tur ute i skogen. Borga fick sig ett lösgörande pass i ridhuset.

Torsdag 15 september, 2011

Idag vart det en sväng på stan med Rebecka. Hittade inte så mycket. Vart dock en mysig halsduk som fick följa med mig hem. Måste prioritera pengarna lite nu. Efter det hem till Kerstin och ta hand om hästarna. Endast en riden idag, de andra två fick akupunktur av Jessica igårkväll. I morgon ska dock alla trimmas en sväng på banan.

Onsdag 14 september, 2011

I fm så städade jag färdigt här hemma. Välbehövligt!
Sen ner till Brynäs för att skynda på Fredrik lite. Vi gick till stan, han skulle köpa lite saker. Lunchade inne på nian. Direkt till Mc'D för glass.. Vilka tjockisar alltså..
När jag kom hem ringde jag ett samtal som var ganska avgörande för min framtid. Om jag säger så här, bor inte kvar hemma så länge till!


Inköpt

ADIDAS byxor
Grymt sköna!

Tisdag 13 september, 2011

Lördag
Jobbade 12-22.20. Skulle jobbat till 8 men va så mycket folk så stannade längre. 

Söndag
Jobbade 11-00.00. Skulle jobbat till 8 men det rullade på hela kvällen. Sen va det så stökit bak i köket att jag stannade och hjälpte dem röja. Träffa Fredrik en sväng efter.

Måndag
Plockade undan lite hemma och sen åkte jag till stallet och red Borga. Idag va ponnyn billig.. Men lossnade på slutet. Efter det åkte jag hem till Kerstin och reds hennes tre ponnyer. De ska åka bort så ska ha hand om dem några dagar.

Söta lilla ponny

Tisdag
Hade tvättstugan på morgonen, vart 4 maskiner eller nått. Senare på em vart det ut till stallet en snabbis för att hjälpa Lina när hon trimma dressyr. Efter det vart det födelsedagsfika hos Maria och middagsmys med Kelly!

Fredag 9 september, 2011

Igår vart det jobb 16-01.
Idag 15-20. Rullat på hela kvällen, ingen paus direkt! En liten fågel viskade i mitt öra att det kommer vara så hela helgen.. och jag har turen att jobba på både lunch- + middagsrusch både lördag och söndag.. men det blir nog bra!
Är det fel att ha en önskelista om man är 19 år gammal? Jag vet redan svaret på den frågan, men tänkt om man kunde få vara liten igen. Om jag fick önska mig någonting så skulle det vara:
1. Saab 9-5 2,3
Ska ju köpa mig en. Men att få en skulle inte vara helt fel!
Gillar färgen på den nedan grymt mycket. Jag bara måste ha en blå!

2. Iphone
Mest för apparnas skull. Mycket som man skulle ha nytta utav.

3. OnePiece USA
Så grymt sköna! Sen är jag ju inte rädd för tryck heller, så en med amerikanska flaggan skuller verkligen passa mig. Enligt storlektsguiden ska jag ha stl M, pga min längd. Förstå vad grymt skönt att ha vid soffmys!

4. KL Dunjacka
Inte för att jag är utan, utav för att jag ska slippa slita så mycket på den jag har nu. Sen att den va grymt fin och lång i modellen gjorde ju inte saken sämre!


Fönstershoppar lite
   

Onsdag 7 september, 2011

Igår så trimmades det i ridhuset för min del. Både djur och ryttare skötte sig!

En ganska trött Douglas..

På kvällen vart det jobb 18-02.20 ungefär. Några timmar mer än tänkt, men vad gör det? Några extra kronor in bara och det säger vi inte nej till! 
Somnade inte på en gång när jag kom hem så låg vaken någon timme, vilket resulterade i att man sov lite längre. Så idag har det inte hunnits med så mycket mer än jobb! Jobbat 15- ca 22.

Läste på Aftombladets hemsida att det ryska hockeylaget Lokomotiv Jaroslavls plan har kraschat i Ryssland. 44 av 46 passagerare ska ha omkommit. Den svenska ambassaden i Moskva bekräftar för TT att den svenske målvakten Stefan Liv, 30, finns bland de omkomna. Skänker en tanke till Stefan och hanns familj ♥

Bildkälla

Måndag 5 september, 2011

Gårdagens DM gick både bra och dåligt. Tävlingen kom igång bra och allt gick enligt planerna. Men efter 2 klasser insåg vi att underlaget var på tok för djupt så vi flyttade in tävlingen i ridhuset. Gick relativt smidigt att få in dressyrstaket m.m. i ridhuset. Vart lite krångel med startlistorna med pauser osv men det löste sig. När tävlingen var över åkte jag hem och bytte bil och kopplade på transporten, åkte ut till stallet och hämtade grillen. Hjälpte Elina och Kelly att kvällsfodra så åkte vi och åt sen middag på jobbet.
Idag så har jag jobbat 11-20. Va ganska lite folk på dagen men rullade på under middagen. Nu sitter jag här i sängen, nyduschad och trött med musik och tvn på i bakgrunden. Riktigt mys!

Invigde min nya dunväst i söndags då det va ganska kyligt på morgonen.

Visst ser banan riktigt fin ut? Invigning av den också idag!

Att jag kan göra 2 saker samtidigt kanske??

Söndag 4 september, 2011

I fredags va ja på Churchstreet och hade mysmiddag med Emma ♥
Efter det gick vi till Interpool en sväng och skulle träffa lite folk. Träffade på Jonas, Rickard M, Richard E, Richard S, Emil, Jens & Fredrik N så vart lite "häng" där en stund. Hem ganska tidigt, skulle jobba dan efter.
Igår va det som sagt jobb mellan 12-20, rullade på hela dagen, inga pauser här inte! Va med Fredrik R en sväng efter jobbet och sen hem och hämta bil + transport. Va tvungen att åka ut med grillen till stallet.
Idag är det DM i ponnydressyr på GFRK, själv ska jag sitta speaker hela dagen. Har dock laddat upp med ny musik, 42 programlåtar och 7 ärevarvslåtar så borde inte somna. Ska hjälpa Lina också på framridningen. Nej, dags att sätta fart kanske? Ska hämta upp Lina halv 8 i Valbo..

Några bilder från Churchstreet i fredags..Hank ♥

Läsarfråga

Helen Jakobsson om 8 januari:
hej hur fick du tag på den tröjan ? blir tacksam för svar

Svar: Genom Svenska Ridsportsförbundet

Grekland 2011

Jag som inte gillar att vara med på kort lyckades fastna endå, här kommer några bilder..
Fredag 2 september, 2011

Tiden går fort, fast dagarna långsamt.. Hur går det ihop igentligen?
Gårdagen spenderades iallafall i Stockholm med Richard. Riktigt mys! På kvällen blev det middag med mamma ♥
somnade skapligt tidigt igår, strax efter halv 10 drog jag iväg sista smset innan jag däckade.. haha

De omtalade målarbyxorna.. Det va ett himla tjat om dem..

Även hunnit raka några av hästarna. Emil var nog den som va mest nöjd med att slippa pälsen, somnade när halva han var klar!


Dainis, before-after

Idag är det en sån här tråkig dag. Betala räkningar, städa och tvätta. Men sånt ska ju göras också! Blir jobb i helgen + DM på söndag så kommer ha fullt upp. Ska även hinna bränna några skivor med musik till tävlingen!

Tur att man har proffs till hjälp!

RSS 2.0