Torsdag 26 maj, 2011

Livet bara rullar på!
Har vart otroligt mycket att göra nu sista tiden. Förra veckan gjorde jag 6 prov och 13 inlämningar på 4 dagar! Är så grymt nöjd med mig själv, jag tycker man får vara det ibland. Det har hunnits med ganska mycket sedan förra gången jag bloggade. Tävling, plugg, hästskötarexamen (läs föregående inlägg), utgång och en massa mer.. Måste säga att det är så grymt skönt att vara klar med allt i skolan! Nu är det bara festen kvar! Har beställt lite kläder från Nelly, får hoppas att de kommer innan studentveckan. Ikväll blir det även middagsdejt med Kelly och sen stan en sväng. Får se om vi hittar nå fint, det brukar man alltid göra. Nej, nu måste jag skynda mig!

Goaste, finaste ponnyn i hela världen ♥

Hästskötarexamen!

Igår var vi som sagt till uppsala och avläggde hästskötarexamen.
Trodde inte jag skulle klara det, hade onda aningar..
Men nu är det avklarat och jag kan numera kalla mig diplomerad hästskötare!
Visade yrkesmässiget under longeringen, så det kändes riktigt bra!

Jag har inte dött, jag lovar

Betygen sätts i morgon så jag har jättemycket att göra!!
I helgen blir det äntligen uppdatering :)

Torsdag 5 maj, 2011

Skjutsade mamma till bussen i morse, hon skulle bort med jobbet.
Sen vart det stalljobb till kl. 3.

En praktikants ursöta hund, som observerade oss när vi lunchfodrade

Nu när jag kom hem fick jag se att jag lyckats att få VG+ och MVG på två idrottsuppgifter! Känns bra, så nu tar vi nya krafter och skriver inlämning som ska in i morgon. Känns som att jag kommer få sitta hela natten, men då får jag göra det i sånna fall, för det ska göras! I morgon blir det lervik, fm-em, sen jobb 16-24. Jobbar även 11-19, lör och 11-20, sön. Ska se till att kliva upp på morgonen så jag hinner plugga lite innan jobb. Nu ska jag sätta fart!

Onsdag 4 maj, 2011

Gårdagen bestod av plugg hela dagen. Även denna dag. Vart lite plugg på fm, sen hämta upp Elin på stan för att åka ut till Lervik och trimma lite för Molly. Sen hem en sväng igen och plugga, och sen en snabbis ut till stallet för hoppträning. Måste bara säga att C sötte sig underbart idag! Mjuk och avslappnad hela träningen, trots att vi spände bågen lite grann!! Otroligt nöjd med honom, kanske får fjäska lite i morgon t.o.m.

Bild från i vintras på underbare C

Måndag 2 maj, 2011

Mycket har hänt under veckan som gått. Första hoppträningen utomhus, jobb lör + valborg! Igår körde jag även en tjej i stallet på tävling i Älvkarleby. Idag vart det lervik på fm, övade linda och galoppbandage. Sen lunch på jobbet med Elin och sen Zumba på em. Tränade även idag, duktig Calle! Kunde rida lång och låg och plocka upp honom lite i formen i både traven och galoppen trots några dagars vila. Vart lite trött på slutet, så vart lite "tung i handen". Men han utvecklas till det bättre hela tiden, så är riktigt nöjd med honom!
Nu ska jag gå och lägga mig, laddar nya krafter till i morgon då det blir plugg från morgon till kväll!!!

Favorit i repris från tävlingen i måndags ♥

RSS 2.0