Hundvalpar

Kolla vilken underbart söt valp!

10 september

25 grader, vilket finväder vi har haft! Det var nästan så att sommaren kom tillbaka. Idag var en ur personalen ledig så vi var en man kort. På eftermiddagen var han väldigt saknad! Mycket somm skulle hinna göras. Vart även ett spontanbesök till veterinären med en häst som skulle på hälsokoll inför en ev. resa till Tyskland! Dennis fick springa lite på lina idag. Gissade på att han skulle ha lite träningsvärk sedan igår. Skönt när man kan motionera dem utan att behöva rida ibland! Har även hunnit med att handla mat för kommande vecka. I morgon är jag ledig så då kanske man borde ta sig i kragen och laga lite matlådor. Men ack vad tråkigt det är, men grymt skönt när det väl är gjort.
Ingen som känner sig manad att komma och hjälpa mig?
För tillfället sitter jag i soffan med datorn i knät, glor på tvn i bakgrunden, oduschad. Kanske dags att sätta fart innan man somnar. I morgon är jag som sagt ledig. Ska försöka hinna med lite nödvändiga måsten som inte har hunnits med tidigare.

Var ute i morgonsolen och gick med en häst som haft lite feber. Riktigt härligt!

9 September

Tiden rullar på fort när man har roligt! Men anledningen till det dåliga bloggandet är för att blogg.se har krånglat. Antagligen för att byta till den nya versionen, men vem vet. Här på gården har allt rullat på. Chefen har hunnit med att ta SM brons! Vart även en del andra placeringar på Flyinge! Pappa kom även ner i torsdags kväll och har vart här ett par dagar ochfixat i ordning mitt boende. Han är min egen lilla Ernst! Vi hann även med en middag inne i Lund. Idag har det vart kval för 4-åringar på Flyinge. Två stycken av mina hästar var med varav en kvalade! Kom även trea i klassen! De andra hästarna har fått en ganska chill dag med hagmys, longering och promenader. Tränade för Ebba på em och var blandade känslor. Väldigt fin i uppvärmningen och i galoppen. Traven blir lätt stark när det kommer till jobbet i skolorna. Slutorna är värst, eftersom att han inte riktigt vill ta förhållningen på den yttre tygeln. Det blir bättre och bättre för varje träningspass, men ack så det svider. Man får blicka tillbaka på all mjölksyra när styrkan har kommit!
För tillfället sitter jag med en skål glass med hallon framför tvn, alltså inge synd om mig!
Dennis var tjusig i vinrött idag!
Schabrak: Equiline
Lindor: ANKY
Boots: Eskadron

RSS 2.0