Söndag 29 oktober, 2011

I tisdags så åkte vi hem från Eslöv. Va till Norsborg och hjälpte pappa på jobbet några timmar. Åkte förbi Richard på vägen hem så han följde med till Gävle. Mys ♥ va ut till stallet en sväng på onsdagen. Hoppade Borga en sväng. En liten bana på 120 och avslutade med 5½ på 140! Kändes riktigt bra!
Dressyrryttaren kan också!
Douglas fick sig en tur också. På torsdagen vaknade vi kvart i 10. 10 skulle jag vara nere på stan och strax efter 10 skulle Richard åka med tåget. Så vart lite bråttom på morgonen, men det löste sig!
Vart lunch med mamma inne på 9an! Fika med fru Hallqvist på Flanör! Fika med Karlsson på Georges! IKEA och handla lite saker inför flytten med Nina. Sen fick ponnyn sig ett dressyrpass!
Fredag och lördag har bestått utav jobb! Idag jobbade jag mitt sista pass på MAX! Känns både bra och dåligt.
Nu blir det lite fyllechaffis åt "bror" och hans polare innan sängen väntar. Hopptävling på GFRK i morgon.

Dålig bild, printad från film..

Dagarna som vart

Har ju som sagt vart nere i Skåne och hälsat på på nya jobbet!
Här kommer några bilder, dock från Mattias hemsida.


Grymt fint va!?

På vägen ner stannade vi i Markaryd (?) och sov.


Så här såg ICA ut i Markaryd (?)... Tur att det inte var i Eslöv säger jag bara...

Snabb uppdatering!

Slutade precis jobba!
Sätter mig nu i bilen för att åka till Eslöv och besöka nya jobbet! Kommer hem tisdagkväll igen. Så uppdatering kommer då!!

Måndag 17 oktober, 2011

I fredags vart det firande av Elina och Sara! Riktigt kul! Träffade folk man inte sett på länge.
I lördags kom Richard!  Va ut till stallet och hjälpte Lina en sväng + red Borga och Douglas lite. Vart tacos och mys på kvällen ♥
I går åkte vi ut till GRS en sväng och såg Lina och Borga rida till sig en 4:e placering i LC! Duktiga dem! Sen ut till stallet för KM i dressyr. Gick piss att rida.. säger inte mer än så.. Men vi vann..
Idag har det blivit planering inför framtiden. Har vart i kontakt med Mattias Jansson angående anställning. Han är en av Sveriges framgångsrikaste utbildare av unga hästar samt hingstar till bruksprov, rider även upp till internationell Grand Prix i dressyr! Så början på nästa vecka ska jag ner och hälsa på! Och som det ser ut nu så går flyttlasset till Skåne om ca 2 veckor!!

Hur ska jag klara mig utan alla?

Torsdag 13 oktober, 2011

Mycket som hänt sen senast!
Har dock inte vart ut nå speciellt, enast var väl personalfesten den 21. Fokuset har legat mycket på jobb! Får lön i morgon! Gårdagen va en riktigt bra dag! Började dagen med jobb 8.30-15 med härligt folk! Va bra stämning och jag tror alla va lite lagomt trötta, om vi säger så. Sen åkte jag och Maria till Ryttarstugan och hälsa på en sväng. Pratade lite med Gunilla angående mina dressyrstövlar som måste fixas och köpte även en funtionsjacka (tröja?) från AKNY. Sen vart det stallhäng och glutta lite hoppspecialer.

Idag tog jag sovmorgon och nu blir det lunch med mor innan stall!Älskar detaljerna!

Kass uppdatering!

Jag vet! Skyller som vanligt på mycket jobb osv....

Inte coolt!

Ska ta tag i det igen, händer faktiskt en hel del roligt i mitt liv nuförtiden

RSS 2.0