Måndag 13 juni, 2011

Började veckan med en ordentlig sovmorgon!
Hade lite för mig hemma innan jag kunde ge mig iväg. Mycket som ska göras nu, mycket städning bland annat. Efter det vart det i allafall en sväng till stan för massage hos Jonas och sen en snabbis in och kolla linserna. Sen fick jag åka till min prins ♥ som jag inte sett på över en vecka. Vart träning för Cicci! Han har så grymt med energi efter helgen när han tagit det lite lugnare, tar ungefär en 30 min innan han kan fokusera på själva arbetet. Men avslutade ändå bra!
För tillfället är jag så himla lycklig!!
Nu några dagar efter studenten när allt börjar lägga sig som allt sjunker in. Jag har klarat av gymnasiet med bra betyg och jag har bara fina möjligheter att välja på nu efter skolan. Det blir ju lite vad man gör det till, men jag har bestämt mig för att våga ta chansen, man kanske aldrig får den igen..

Min fina prins

Söndag 12 juni, 2011

2 dagar sedan studenten, 2 dagar tills min födelsedag..
Det är helt otroligt vad tiden har gått fort! Jag minns min första dag på Realgymnasiet, vi var till Valls Hage och grävde i jorden. Helt plötsligt har det gårr 3 år och nu vad det jag som stod med mössan i högsta hugg! Under min gymnasietid har jag även lyckats med godkänd:
- Tappskokompetens
- Hästskötarexamen
Jag har haft praktik i 2 år hos en A-tränare i hoppning (som rider upp till 150) och i mitt "hemma-stall". Nu är den tiden över och vi blickar framåt. Har lite funderingar med vad jag skulle vilja göra nu efter skolan, men jag tänker inte berätta dem riktigt än. I veckan ringer jag några samtal som förhoppningsvis kommer förändra min vardag dramatiskt, jag har en plan B men plan A är såhär!! mycket bättre!
Idag blir det avskedsmiddag hemma hos Elin, hon flyttar till Göteborg i morgon..

Studenten 2011!! ♥

Här kommer en drös med bilder från min studentvecka! Allt ifrån studentskiva, brännbollen, till själva studentfirandet!
Tack NBHH08 för de här 3 åren ♥- Du jobbar bäst under press, därför "Klassens Rest"

RSS 2.0