16 november

Det är redan mitten av november. Det känns som att det var igår som jag åkte ner till Skåne igen efter semestern, men det är hela tre månader sen. Tiden går fort när man har roligt brukar man ju säga, men jag tycker att det stämmer bättre med roligt, jobb och kvällar fulla av aktiviteter! Idag är halva jobbstyrkan ledig, Ebba och Mia sköter stallet tillsammans med makar. Själv ska jag ta tillvara på min lediga dag och laga mat, tvätta, städa och bara njuta. Ska även longera Dennis i eftermiddag. För några dagar sen var vi hos vårt härliga team på Löberöds Hästklinik. Dennis fick tänderna raspade av Staffe och han fick även lite kiropraktik av Håkan. Alltid lika trevligt att komma till Löberöd! Så han longerades igår, samma idag och sedan är det bara att rida!
 

Dennis trivs väldigt bra på Löberöd, finns alltid någon rolig kompis att hälsa på.
 
 
 
 
 

11 november

Nästan precis två månader sedan jag skrev senast. Tiden har inte riktigt funnits då det har vart väldigt mycket både på jobbet och privat. Sammanfattningsvis:
- Jag har skaffat hund, Hailey
- En av våra 4 åringar har deltagit i Breeders, 3a som slutplacering!
- Ebba och Mia har vart hos Patrik K och tränat
- Mia har tävlat i Odense i World Cup och kom till final och även i Oldenburg i helgen
På den privata fronten har det även hunnit med utgångar och roligheter.
Inget nämnt inget glömt!
Men allt rullar på som vanligt här nere, vädret varierar men man kan inte klaga på temperaturen iallafall. Gräsmattorna är som sagt grönare än grönast och man jobbar som mest med en dunväst på sig. Underlättar en hel del när man slipper alla tjocka lager med underställ.

RSS 2.0