Fortsätter blogga, på annan domän!

Från och med nu byter jag blogg
Bloggar vidare på http://emmafannyvictoria.blogg.se
Puss och kram, Fanny

Lördag 08/02/14

Lördagar när det är som bäst :)

Fick igår veta att min senaste tenta blivit godkänd! Har hittills klarat av alla mina tentor och uppgifter på högskolan och såsom besparat mig det extra pluggandet som krävs för att göra en omtenta/komplettering.
Känslan att börja läsa på högskola efter att ha vart borta från skolan i över två år var väldigt delad i början. Livet känns så mycket enklare när man jobbar eftersom att när dagens arbete är slut kan man gå hem och vara ledig tills nästa arbetspass börjar igen. Under tiden man läser på högskolan är man inte riktigt ledig över huvudtaget förutom på sommaren (men då ska man förhoppningsvis sommarjobba istället). Men än så länge känner jag att jag lyckats hålla balansen mellan skola, häst, vardagen rent generellt och försöka klämma in att träffa någon bekant då och då, men det är inte lätt alla gånger.

Idag var vi uppe tidigt hela sällskapet! Andreas skulle kolla OS 06:27 så jag och Hailey tog en morgonpromenad till stallet och myste lite med DeNiro. Resten av dagen har spenderats större delen i soffan, tittande på OS. magnifikt när Boerndalen gick i mål och tog OS guld! Senare på em tog vi en promenad och tog in DeNiro från hagen. Lång mysig rykt och en massa pyssel. Hela hästen kränger mot en när man masserar och klämmer, en riktig livsnjutare kan man påstå att han är!

En pizza senare ligger vi alla tre helt utmattade i soffan!


Fredag 07/02/14

I morse var det tur att man satte på sig kläderna åt rätt håll..
Skyndar mig iväg till skolan, för att halvvägs dit komma på att vi börjar en timme senare. Då vart det ett spontanbesök förbi Hanna och Ludde för lite morgonmys. Väl framme i skolan hade vi föreläsning om "Likabehandling i arbetlivet", som handlar om diskriminering och kränkande särbehandling.
Mycket lagrum att hålla reda på och framförallt hålla isär!
Slutade runt 12, träffade då upp mamma för att äta lite lunch. Det vart en pizza med paprika, fetaost, salami och oliver :) Hade lovat att jag skulle köra hem lillebror från skolan så därefter drog Hailey och jag oss till stallet.
 
Har den senaste tiden börjat rida ett sto e:Rubinrot och idag kunde vi ta oss ett pass på banan eftersom att isen börjat tina bort. Fokuseringen under ridpassen ligger mycket på att få ett bra stöd i handen och jämt påskjut. Just idag fokuserade vi extra på rakriktning på rakt spår och ställningen/böjningen på volt. Hon vill gärna skjuta ut bogarna och göra sig som en ostbåge i kroppen, så rakriktningen är väldigt viktig för att stärka upp henne, men ack vad jobbigt det är :)
 
Nu på kvällen har vi haft tacomys i soffan samtidigt som vi tittat på invigningen av vinterOS i Soji, självklart med en skål chips och en Corona i handen!   
Nu ska jag ta ut denna underbara lilla varelse på en promenad innan vi ger upp för dagen. Att döma av hennes uttryck finns ingen plan att sova.

Över ett år senare öppnar jag portarna!

Nu har det gått över ett år sedan jag skrev här! Inte ett enda inlägg och så mycket som har hänt. 
Om man sammanfattar det som hänt sedan det senaste inlägget skrevs:

- Hailey har blivit 1½ år gammal.
- Jag har träffat världens finaste kille (som  numera är min sambo)
- Jobbat ett år hos DressyrEssen
- Tränat i massor tillsammans med Deniro.
- Letat lägenhet, hittade en trea i Gävle
- Flyttade till Gävle, blev sambo (Deniro flyttade såklart med också)
- Började läsa på Högskolan i Gävle, Personal & Arbetslivsprogrammet
- Deniro har hunnit vara iväg på meeting och vi har kvalat MSV B
- Firat jul i Skåne, samt haft träningsvecka då Deniro fick följa med ner

Nu hoppas jag att motivationen är tillbaka att hålla skrivandet igång!


RSS 2.0