17 augusti

Glömde ju helt bort att skriva igår att vi hopptränade en sista gång innan vi åker ner till Skåne igen! Hoppade en serie på medellinjen med tre räcken som vi höjde upp eftersom. Kändes riktigt bra, han verkligen sög tag i hindren. Avslutade sen med att hoppa oxer-räcke kombination. Han har verkligen ett hjärta av guld! Om jag råkar lägga honom lite fel så rättar han till det själv och hoppar ändå. Han har fått tagit det lugnt i ca två veckor efter tävlingen för att han skulle hinna få lite sommarlov innan det är dags för jobb igen, så vi tog det ganska lugnt och hoppade inte allt för många språng.

Idag så fick I testa att rida honom. Red lite dressyr på stora utebanan och fick även testa att hoppa något skutt. Samma där, om I råkade läga honom fel så reder han ut situationen själv, vilken häst jag har! Var roligt att se någon anna rida honom, det händer ju inte allt för ofta. Inte för att han är svår att rida, utan för att han är så rolig att rida att jag sällan vill låna ut honom! Efter ridning så får han som vanligt en välförtjänt dusch, beta lite på ängen och en massa rykt!

Ebba, Mia och Mattias är på Ericsberg i helgen och tävlar, bland annat Lag SM! Det har börjat bra för Hviderup ekipagen. Både Mattias och Ebba slog till med seger i respektive klass på Caramelle och Wennica!!

Ikväll så är det tänkt att vi ska äta middag ute eftersom att jag åker ner till Skåne igen om ett par dagar Har en känsla att det blir Churchstreet.

Mattias och Caramelle, vinnare i FEI finalprogram för 5-åriga hästar


Ebba och Wennica, vinnare i MSV:A 1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0