Fredag 11 mars, 2011

Onsdag
Jobb i stallet fram till kl 3 ungefär. Sen kom världens bästa Karlsson och knäppte lite kort på C. Han vart faktiskt fin i knoppar, han såg mer vuxen ut. Dock började det regna, så vart inte så många kort. Men det vart så många fina så det gör ingenting.

En utav alla fina bilder

Hoppträning
Banhoppning stod på schemat
Idag var han lite smådryg under framridningen. Han hade inte fått göra av med sin energi tidigare under dagen så han hade lite svårt att konsentrera sig. Red massvis med övergångar och fattningar för att hålla honom sysselsatt och försöka få honom lite lydig. Låg på en hel del i traven, vela gärna slå över till galopp, så det vara bara att göra avbrott på avbrott för att få honom lydig. Var lite back i galoppen till en början och lite småstel i vänster varv. Vi började med att hoppa fram på hinder nr. 7. Han var lite tittig (vilket han inte brukar vara) och laddade lite väl mycket, fick inte något riktigt flyt, jag själv vart lite back. Sen hoppade vi lite på hinder nr 3. för att fortsätta ut på kombinationen. När hindren var låga red vi på 6 språng mellan hinder 3-4 och 2 språng mellan 4a och b. Han vart lite på. Cissi tyckte att han hoppade lite för väl när det var dags att länga galoppsprången, så han hoppade lite runt på hinder nr. 3. Bättre efter ett tag, gick galant att rida an när det vart lite högre. När vi sedan hoppade banan låg allt på ca 1,00 m, förutom hinder 4b som låg på 1,15 m och hinder nr 2. (5) som låg på 1,10 m. Nytt höjdrekord för mig och C.
Inte illa pinkat för en dressyrryttare!
Fick jättebra flyt under hela banan. Tänk om man vågade rida så här varje gång.
Cissi ska ha cred, för utan henne skulle vi aldrig tagit oss dit vi kommit idag!

Dagens bana bestod av 7 hinder, 8 språng

Torsdag
Jobb i stallet hela dagen. Tog även hand om en kompis häst.
Fredag
Jobb i stallet hela dagen. Gävle Praktiska Gymnasium skulle ta hästskötarexamen i stallet idag, så därför vart det genast mycket mer jobb. Tog även hand om en kompis häst.

Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

SV; ja, det förstår jag! Skönt när man kan ha koll, fast ändå på lite avstånd! :) Är hon läromästare nu eller såld till någon äldre som ska satsa högt redan nu? (om jag inte minns fel så red du väl FEI på henne? :D)Kram

2011-03-12 @ 13:08:36
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/
Postat av: Klara Dahlstedt

Sv; Ja! Tack :D 95cm och 100cm. :)

2011-03-12 @ 20:12:47
URL: http://klaradahlstedt.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

SV; jaha, ja okej! Men då låter det ju utmärkt! Då måste du ju ändå känna att det blev en perfekt lösning liksom! :)Kram

2011-03-13 @ 15:53:16
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/
Postat av: Elinmattsson

sv; tror du de? :D

2011-03-21 @ 19:13:54
URL: http://elinmattssonn.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; får väl hoppas men mamma trodde jag skulle vilja bli blond sen igen till skolavslutningen... :)

2011-03-22 @ 15:09:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0