30 december

11-20 idag igen, roligt..
Precis som igår. Vaknade dock vid halv 8 i morse. Klev upp och gick på toa, sen gick jag och la mig i sängen igen, och vips så somnade jag om. Vad förvånad jag är.. eller inte. Sen upp vid en 10 tiden för att sedan iväg och jobba. I morgon har jag ett ganska soft-pass, 10-16.45. Dock är jag grymt sugen på att åka ut till stallet än sväng, men får nog hålla mig tills på lördag. Nu blir det dusch för mig del, sen tänker jag krypa ner i sängen!

29 december

Jobbat 11-20 idag.
Det betyder att man inte kan hitta på någonting! Hinner ingenting före, och efter är man oftast så trött att man inte orkar hitta på något. Sen jag kom hem har jag bara fikat och legat i sängen och myst. Blir så himla trött efter jag jobbar. Så det blir nog tidig kväller. Sov sött!

Tidsinställda inlägg

Den 1 jan drar jag igång med extra tids-inställda inlägg.
Minst ett extra inlägg om dagen i januari.

28 december

Kamera-laddaren var inte hemma hos ♥, den var i stallet..
Inte konstigt att jag inte hittade den när jag var där igår och letade. Nu är utväxten fixad i allafall. Drygt att bleka den eftersom att mitt hår är så himla tjockt i bak så det tar ju typ 100 år innan allt medel är i. Tur att man inte gör det i onödan, hihi.
Idag vaknade jag sent igen! Fattar inte varför jag ska vara så seg på morgonen, trots upprepade väckningar. Får se till att gå och lägga mig tidigare tror jag. Åkte i allafall med mamma till Ryttarstugan och lämnade in mina Schockemöhle ridbyxor som jag fick i julklapp. Sömmen hade börjat släppa i skoningen, så de skulle kolla om det gick att laga eller om jag skulle få pengarna tillbaka. Hittade även ett par jättesnygga chaps som jag suktat efter länge. Får se till att ta med mig ridskorna och prova dem tillsammas. De var inte allt för dyra heller. Sen åkte vi mot Owes, eftersom att jag skulle köpa tavelramar, men gissa.. det var stängt!
Min vanliga tur.
Sen åkte jag i allafall till stallet och tog hand om en kompis häst. Hann även med att longera ett barn som skulle få testa att galoppera för första gången, även ponnyn skötte sig utmärkt även om han har vilat några dagar. Plockade även in lite saker från tork-rummet och la in i skåpet. Och allt detta på 1½ h, jag som inte brukar vara så snabb, men jag kan om jag vill! Sen åkte vi till jobbet och käkade lunch/middag (kl. 3) och nu sitter jag här. Håller på att flytta runt nere i sovrummet så det är saker överallt.

Då flera har efterfrågat det, ska jag ska börja lägga upp bilder på dagens stall-klädsel.
Idag:
Pannband, KL
Strumpor, Mountain Horse
Ridbyxor, Gersemi
Tröja, KL

27 december

Alltid när jag skriver något på bloggen så blir det inte som jag tänkt..
Det vart inget stall, ingen bio, men dock ska jag åka ock bleka håret om en liten stund. Ska även hämta kameraladdaren hemma hos ♥ så förhoppningsvis blir det lite bilder ikväll..
But remember, even if i wright it, it's not 100% that it's going to happend. Krasslig engelska, I know!
Har vart en lugn och slapp dag! Vart mycket film och mys i soffan.
Nu ska jag iväg och fixa håret. Uppdaterar mer när jag kommer hem!

Annandag jul

Jobbade ju som sagt till 04.45 igår, så vart sovmorgon idag igen.
Är fortfarande besviken på att kursen som jag skulle åka på i morgon har blivit inställd/flyttad på grund utav vädret. Löjligt kan man ju tycka, men så är det. Inget man kan göra någonting åt. Har inte fått det bekräftat utav Gävleborgs Ridsportsförbund än, men jag fick höra att det skulle vara den 3-4/1 i stället. Kruxet är bara att jag inte har någon som kör hästen den 3:e. Pappa kunde bara den 4:e.
Så om det är någon snäll människa som skulle kunna tänka sig en tur upp till Hudik så får ni gärna höra av er!
Var ut till stallet och fixade till en kompis häst, vart lite mys med ponnyn också. Tröstade mig själv med att klicka hem en tröja nu när jag kom hem, hehe. Man har aldrig för mycket tröjor, enligt mig.
Morgondagen bjuder på trevligheter! Tänkte åka ut till stallet en sväng, sen ska jag bleka håret, bio på kvällen.

Juldagen

Har råkat vänt på dygnet, ops!
Detta betydde att det vart en ordentlig sovmorgon till kvart i 1. Fikade lite och sen ut till stallet. Känner att jag vart flitig idag inför mån-tis! Har tvättat två maskiner, packat nästan allting & smörjt allt jag ska ha med mig på mån-tis, förutom stövlarna som jag smörjer i morgon efter att jag ridigt en sväng. Blir lite jogg och lösgörande för att ponnyn ska vara pigg och fräsch i kroppen innan vi åker. Har kanske inte nämnt det här på bloggen, men på mån åker jag till Hudik, tar med mig ponnyn, på förberedande ridledarkurs! Så vi sover över däruppe och åker hem igen på tisdag kväll. Är riktigt taggad, ska bli grymt roligt. Har även skottat fram transporten och testkört med Ficusen (Ford Focus).
Nu laddar jag batterierna inför en kort nattpass, 23.55-04.45

Finaste ponnyn


Julafton

Den 24 december, en utav de dagarna man längtar till på året..
Vart uppe ganska länge i går, så tog en ordentlig sovmorgon!
Sen var det dagt att åka hem till pappa med julklapp. Även ♥ fick sig två stycken.
På em så åkte jag och lillebror hem till mamma där mormor och morfar även väntade. Åt lite julmat, kollade Kalle Anka och sen kom tomten. Grymt supertack till alla idag! Har blivit riktigt bortskämd under kvällen! Har fått ruskigt fina julklappar! Filmer, smycken, tidningar, godis, pengar osv och bland annat:
Tröjor, Kingsland & HV POLO
Fleecejacka, Kingsland
Piké, POLO de PARIS
Ridbyxor, Shockemöhle Sports
Ridstrumpor, Kingsland & Mountain Horse
Boot Tree, Mountain Horse
Stövel & hjälm väska, Equiline

HV POLO tröjan som jag köpte "åt" mamma, till mig själv i julklapp i Globen
Nu ska jag gå ner och fika lite, sen blir det mys med film!


24 december 2010


Jobb

Tog åt mig ett extrapass idag (tors) så därför jobbade jag 16-23.
Riktigt trevligt folk som jobbade idag! Tänk om man alltid fick jobba med dem.
Nu blir det duschen och sedan sängen för min del, måste ju vara utvilad när jag vaknar i morgon, då är det ju julafton!

Nystart med bloggen!

Nu tar jag nya krafter inför 2011 & börjar med att blogga på ny adress!
Jag som skriver heter Fanny Claesson, 18 år och bor i Gävle. Mer info om mig kommer inom snart. Tänkte göra en 30-dagars lista där jag berättar lite om mig själv osv. Uppdateringen det är året kommer att vara på topp!
Kommentera gärna om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om osv.
Ha det bäst!

RSS 2.0