Måndag 15 augusti, 2011

I lördags var en riktig far & dotter-dag. På morgonen hämtade pappa mig och vi åkte till stallet och red ut en sväng. Vilken kung till far jag har! Han har inte ridit på flera år, hästen bockar (ganska rejält) och pappa löser det med lätt sits och en klapp på halsen. Ponnyn skötte sig riktigt bra! Lugn och fin hela turen, tor hon uppskattade galoppen. På kvällen vart det tennis och lite trevligheter.

Igår vart det dressyr i ridhuset. Kom loss mycket fortare, övergångarna va bra. Fick rida mycket halvhalter men efter det satt skänkelvikningarna som en smäck! Vart lite protest när jag bad om mer självbärighet genom att rida skolor, men efter lite om och men fick vi till några hyfsade (jag har sett värre om jag uttrycker mig så). Mjuk och fin ponny i slutet av passet! Gav spåret en omgång på kvällen. Dock släcktes lamporna, tur att jag hade sällskap!

Idag blir det en sväng på stan med Linnéa. Way to long since last time. Men så blir det när man flyttar. Sen ut till ponnyn och kanske lite mys ikväll. Vem vet, man märker..

Far min i lördags på hästryggen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0